© 2002 - 2020  Lourens Beheer B.V.

 

telefoon: 038 - 4 656 990

mobiel: 06 - 5202 2988

fax: 038 - 4 609 872

 

Lourens Beheer B.V.

Landsheerlaan 2  8016 ES  Zwolle

 

 

e-mail:   info@mantiscore.nl

 

 

K.v.K nr. 05071292

 

E-mailadres: info@lourens-beheer.nl
Mantiscore Management
is een onderdeel van
een voorbeeld
Wat is
management ontwikkeling
verander management

Onze filosofie...
  
Organisaties groeien en ontwikkelen zich. Ons uitgangspunt is dat, in principe, iedere medewerker graag zijn best doet en gewaardeerd wil worden. Bestaande procedures slijten zich gaandeweg in de processen. Soms gaat de organisatie op basis daarvan een eigen koers varen.
Is het proces nog gefocust op de primaire doelen?
Onze ervaring is dat het erg motiverend is voor de organisatie als, het proces en de doelen weer helder en concreet zijn.
Weet ieder wat er van hem of haar wordt verwacht?

Onze aanpak en werkwijze...

Vanuit een onafhankelijk perspectief brengt Mantiscore op basis van de bedrijfsdoelstelling de hoofd processen overzichtelijk in beeld. Op basis van enkele interviews in de organisatie kan snel een analyse worden gemaakt hoe het proces is ingebed en welke ideeën er leven in de organisatie.
De bedrijfsdoelstelling wordt vertaald naar de essentiële en concreet te meten resultaat grootheden per afdeling.

Het resultaat voor u...

Een kort en bondig concreet proces model, waarin de bedrijfsdoelstellingen vertaald zijn naar eenvoudig meetbare grootheden per organisatie onderdeel. Op basis van dit overzichtelijke model kunnen heldere resultaat afspraken worden gemaakt met het management. Ieders inspanning richt zich weer op de gewenste resultaten. Resultaten worden inzichtelijk en concreet meetbaar, het waardering gevoel bij management en medewerkers in de organisatie wordt tastbaar. Effectieve sturing is eenvoudig en heel gericht mogelijk. Uw "schip" kan door u vanuit de "cockpit op de brug" worden gestuurd.
The right solution...