© 2002 - 2020  Lourens Beheer B.V.

 

telefoon: 038 - 4 656 990

mobiel: 06 - 5202 2988

fax: 038 - 4 609 872

 

Lourens Beheer B.V.

Landsheerlaan 2  8016 ES  Zwolle

 

 

e-mail:   info@mantiscore.nl

 

 

K.v.K nr. 05071292

 

E-mailadres: info@lourens-beheer.nl
Mantiscore Management
is een onderdeel van
een voorbeeld
Wat is
management ontwikkeling
verander management

Onze filosofie:

Elk bedrijf of een organisatie onderdeel komt op een gegeven moment op een punt, dat het voor de resultaten beter is de bakens te verzetten. Het resultaat weer centraal stellen. Mantiscore is er van overtuigd dat veranderingen relatief eenvoudig te implementeren zijn. Weten wat je wilt. Weten waar de kansen liggen. Het is belangrijk te weten wat er leeft in de organisatie. Hoe is het beeld in de organisatie? Om een verandering te laten slagen is het essentieel dat medewerkers er zin in hebben. Een helder doel, een gericht plan, goede communicatie en het meten en tonen van resultaten waarvoor wordt gegaan is noodzakelijk. De betrokkenheid van de organisatie is een absolute voorwaarde. De medewerkers zijn het bedrijf..!

Onze aanpak en werkwijze:

Vanuit een onafhankelijk perspectief brengt Mantiscore de verandering in de processen in beeld. Benoemt de onderdelen concreet en maakt deze meetbaar voor de managers en medewerkers. Een verandering brengt per definitie ook nieuwe kansen met zich. Op basis van enkele interviews kan snel een analyse worden gemaakt wat er leeft in de organisatie. Welke kansen daar worden gezien binnen het nieuwe perspectief. Wat de belangrijke resultaten en indicatoren zijn.
Hoe ziet het plan eruit om de nieuwe koers te varen? Waar ligt de vaargeul en waar liggen de "zandbanken"? Uit welke hoek zal de wind waaien?
Allemaal vragen waarmee wij u, vanuit een neutraal perspectief, adviseren en ondersteunen. Om tot een concreet uitvoerbaar verander traject te komen, dat wordt gedragen, uitvoerbaar is en het gewenste resultaat meetbaar zal opleveren.

Het resultaat voor u:

Een nieuwe koers, waar het gewenste doel en de resultaten helder en voor ieder inzichtelijk zijn. Waar management en medewerkers zich in kunnen vinden en het bedrijf zijn positie kan verbeteren. Waar het management beschikt over inzicht in de belangrijke processen van de verandering en de concreet benoemde bijdrage van hen aan het bedrijfsresultaat. Een nieuwe motiverende omgeving waar medewerkers en management hun inzet kunnen leveren om het resultaat te verbeteren. Uw "schip" weet de klippen te omzeilen en zal met alle hens aan dek, voor de wind als eerste op de markt aankomen en kunnen oogsten.
The solution for  
another spirit...