© 2002 - 2020  Lourens Beheer B.V.

 

telefoon: 038 - 4 656 990

mobiel: 06 - 5202 2988

fax: 038 - 4 609 872

 

Lourens Beheer B.V.

Landsheerlaan 2  8016 ES  Zwolle

 

 

e-mail:   info@mantiscore.nl

 

 

K.v.K nr. 05071292

 

E-mailadres: info@mantiscore.nl
Mantiscore Management
is een onderdeel van
resultaat implementatie
verander management
coaching
een voorbeeld
Wat doet Mantiscore...
               
Mantiscore wil u graag ondersteunen in het vinden van de juiste oplossingen, voor knelpunten en verbeteringen in uw organisatie. En daar houdt het natuurlijk niet op. Ook bij het implementeren kan voor u worden verzorgd in samenwerking met uw management en uw medewerkers.

Mantiscore richt zich concreet op het probleem dat u bezig houdt en welke u wilt oplossen. Mantiscore komt met heldere en transparante oplossing mogelijkheden en concrete realisatie voorstellen. Onze offerte is geen open einde. Op basis van een geheel vrijblijvend open gesprek, krijgt u een volledig beschreven voorstel voor de oplossingsrichtingen. Wat de consequenties zullen zijn en wat u concreet van deze oplossingen mag verwachten.
  
Mantiscore doet u een aanbod op basis van een vaste all-in prijs. U weet dus precies waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan. Dat is wel zo duidelijk, vinden wij. Ook is het mogelijk dat wij kennis, inzet en capaciteit op uurbasis beschikbaar stellen voor u.

Stimulerende bazen zien
bedrijf sneller groeien

De beste werknemers onderscheiden zich van de doorsnee door telkens 'kritisch reflectief' naar zichzelf en naar de organisatie te kijken. Bazen die dit stimuleren zullen de efficiency en de effectiviteit van de onderneming zien toenemen.

Vooral bedrijven die werknemers de kans geven om echt te participeren profiteren van deze extra groei. Werknemers die in staat worden gesteld kritisch te participeren, leren meer van fouten. Daarnaast experimenteren ze meer met verbeteringen en delen ze hun kritiek meer met anderen. Daardoor verbeteren ze niet alleen zichzelf, maar ook het bedrijf.